Tα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για παραγγελίες χονδρικής. 

info@e-villager.gr
Ωράριο καταστήματος Δευτέρα έως Σάββατο: 8:30-14:30 και 16:30-21:00
Κυριακή: Κλειστά
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ και έως 3kg για όλη την Ελλάδα2391091566
Εναλλαγή Πλοήγησης
Τηλ. Παραγγελίες: 2391091566
info@e-villager.gr
Ωράριο καταστήματος Δευτέρα έως Σάββατο: 8:30-14:30 και 16:30-21:00
Κυριακή: Κλειστά
Το καλάθι μου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

Το www.e-villager.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που ανήκει στην επιχείρηση Μαρία Κόκκορη, Σούπερ Μάρκετ που εδρεύει στα Άθυρα Πέλλας, με Α.Φ.Μ. 042847342 και αριθμό τηλεφώνου 23910-91566.

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οι χρήστες θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα www.e-villager.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Εάν κάποιος διαφωνεί με τους όρους χρήσης (όλους ή μέρος αυτών) οφείλει να απομακρυνθεί από την ιστοσελίδα και να μην προβεί σε καμία συναλλαγή.

Εγγραφή μελών

Η εγγραφή των χρηστών στην ιστοσελίδα www.e-villager.gr είναι δωρεάν. Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία και η αποδοχή των όρων χρήσης. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των στοιχείων τα οποία δηλώνει. Οι χρήστες της ιστοσελίδας πρέπει να είναι ενήλικες.

Για την αγορά προϊόντων από την ιστοσελίδα δεν απαιτείται εγγραφή σε αυτήν. Ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του στην ιστοσελίδα χωρίς να ακολουθήσει τη διαδικασία εγγραφής μέλους (αγορά σαν επισκέπτης).

Προϊόντα και Παραγγελίες

Το e-villager εγγυάται για την ποιότητα, την καταλληλότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που παρέχονται και τηρεί πιστά τις προδιαγραφές σωστής αποθήκευσης, συντήρησης και μεταφοράς τους.

Τα προϊόντα που εμφανίζονται ως “άμεσα διαθέσιμα” υπάρχουν σε απόθεμα και αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα στα οποία εμφανίζεται η σημείωση ”κατόπιν παραγγελίας” βρίσκονται σε αποθήκες προμηθευτών και συνήθως αποστέλλονται εντός 5-6 εργάσιμων ημερών. Αν σε κάποιο προϊόν εμφανίζεται η σημείωση “εκτός αποθέματος” ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το e-villager ώστε να ενημερωθεί για τη δυνατότητα και το χρόνο παράδοσης, στέλνοντας e-mail στο info@e-villager.gr.
Επιπλέον, στα προϊόντα τα οποία εμφανίζεται η σημείωση ‶αναμένεται σύντομα‶, βρίσκονται στο στάδιο παραλαβής από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-villager και αναμένεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα σε διάστημα 7 ως 10 ημερών.
Οι τιμές που αναγράφονται στις καρτέλες των προϊόντων είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Στις τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, όμως κάθε παραγγελία εκτελείται με τις τιμές που ίσχυαν την ημέρα και ώρα καταχώρησής της. Οι προσφορές ισχύουν για προκαθορισμένη χρονική περίοδο με την προϋπόθεση ότι το προσφερόμενο είδος είναι διαθέσιμο και το απόθεμα επαρκεί.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης λαμβάνει ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει στη σχετική φόρμα. Αν κάποιο προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη ή υπάρχει κάποια αλλαγή στο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ιστοσελίδας ενημερώνει τον πελάτη, ώστε να προχωρήσει η παραγγελία με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί. Αν ο πελάτης επιθυμεί την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί η πληρωμή, το e-villager του επιστρέφει την αξία του ή των προϊόντων που δεν θα αποσταλούν. Ωστόσο, ακύρωση της παραγγελίας ή οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτήν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί. Επιστροφή προϊόντων που έχουν παραλειφθεί από τον πελάτη πραγματοποιείται όπως αναφέρεται στην παράγραφο «Πολιτική Επιστροφών».

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει εάν επιθυμεί την έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου. Αν ο πελάτης επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία (επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο εταιρείας, επάγγελμα).

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Εφόσον ο πελάτης επιλέξει να πληρώσει την παραγγελία του μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, μεταφέρεται αυτόματα στην ειδική σελίδα ασφαλών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, όπου η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια. Έτσι, το e-villager δεν συλλέγει κανένα στοιχείο της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής ο πελάτης επιστρέφει αυτόματα στην ιστοσελίδα του e-villager.gr.

2. Αντικαταβολή

Ο πελάτης καλείται να πληρώσει την αξία της παραγγελίας του τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 1.70€. Για την παράδοση της παραγγελίας είναι απαραίτητη η καταβολή εκ μέρους του πελάτη ολόκληρου του ποσού της αντικαταβολής.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για παραγγελίες με αξία άνω των 200€.

Οι παραγγελίες με αντικαταβολή τίθενται σε ισχύ εφόσον καταστεί δυνατή η επικοινωνία, τηλεφωνικά είτε μέσω email, του καταστήματος με τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται μετά το πέρας 5 ημερών.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Παρέχεται η δυνατότητα καταβολής του ποσού της παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Τράπεζας Eurobank, και της Τράπεζας Alpha Bank, εντός 2 εργάσιμων ημερών. Ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει για την κατάθεση είτε τηλεφωνικά στα 6970427495 και 23910-91566 (Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00-14:00 και 17:00-21:00), είτε στέλνοντας με e-mail το αποδεικτικό πληρωμής στο info@e-villager.gr. Στην κατάθεση θα πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε περίπτωση εμβάσματος, από διαφορετική τράπεζα το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω του δικτύου ΕΛΤΑ Courier και της Courier Center, στη διεύθυνση αποστολής που έχει ορίσει ο πελάτης, εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. Εάν κάποια τοποθεσία δεν καλύπτεται από το δίκτυο του ΕΛΤΑ Courier ή η Courier Center , ο πελάτης λαμβάνει SMS ώστε η παραλαβή του δέματος να γίνει από το κοντινότερο κατάστημα. Αποστολές πραγματοποιούνται τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Σε περίπτωση έκτακτων συνθηκών ενδέχεται να απαιτείται περισσότερος χρόνος για την αποστολή των παραγγελιών.

Η χρέωση των αποστολών και για τις δύο Courier είναι:

3,60 ευρώ για δέματα με βάρος έως 2 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος)

1,15 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και εμφανίζονται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που προκύψει διαφορά στο κόστος αποστολής σε σχέση με τον υπολογισμό που έγινε από το σύστημα, ο πελάτης ενημερώνεται και η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο με την έγκρισή του. Σε περίπτωση που ο πελάτης διαφωνεί, η παραγγελία ακυρώνεται και το ποσό που έχει καταβληθεί επιστρέφεται.

Αν ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας με άλλο τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει με το e-villager τηλεφωνικά στο 23910-91566 και στο 6970427495 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00-14:00 και 17:00-21:00) ή με e-mail στο info@e-villager.gr, προτού ολοκληρώσει την παραγγελία του και πραγματοποιήσει την πληρωμή.

Δωρεάν Μεταφορικά

Παραγγελίες αξίας άνω των 40 ευρώ και μέχρι 3 κιλά, καθώς και τα σακιά ξηράς τροφής για γάτες και σκύλους για σακιά 7,5 – 20 κιλά (Belcando, Bewi, Leonardo, BewiCat) αποστέλλονται με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

Το κόστος της αντικαταβολής στην περίπτωση αυτή είναι και πάλι 1,70 ευρώ.

Αποστολές Εξωτερικού

Το κόστος για τις αποστολές του εξωτερικού διαμορφώνεται ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική των Courier ανά χώρα αποστολής. Ο υπολογισμός του γίνεται αυτόματα από την ιστοσελίδα του e-villager.gr, ενημερώνοντας για τη χώρα και τη διεύθυνση αποστολής και επιλέγοντας την υπηρεσία αποστολής του δέματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές σε χώρες του εξωτερικού και τον υπολογισμό του ογκομετρικού βάρους επισκεφτείτε την σελίδα των ΕΛΤΑ Courier κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Χονδρική Πώληση

Το e-villager.gr παρέχει τη δυνατότητα αγορών χονδρικής. Η συγκεκριμένη επιλογή αφορά σε πελάτες που διαθέτουν καταστήματα λιανικής πώλησης και ενδιαφέρονται για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πωλήσεις χονδρικής πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Η επικοινωνία με τους υπευθύνους του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε τηλεφωνικά στα 6970427495 και 2391091566 είτε μέσω e-mail στο info@e-villager.gr.

Το κόστος μεταφορικών για τις παραγγελίες χονδρικής διαφοροποιείται ανάλογα με την ποσότητα και τον όγκο της κάθε παραγγελίας.

Η πληρωμή των αγορών χονδρικής πραγματοποιείται με προκαταβολή στον τραπεζικό λογαριασμό του ηλεκτρονικού καταστήματος κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικά στα 6970427495 και 2391091566 ή με e-mail στο info@e-villager.gr.

Πολιτική Επιστροφών

Παρέχεται το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, όπως και τα τυχόν έξοδα συναλλαγής για την επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό του. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μόνο εφόσον παραμένουν στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν από τον πελάτη, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, χωρίς κανένα σημάδι χρήσης ή αλλοίωσης. Για την επιστροφή τα προϊόντα θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης / τιμολόγιο).

Για την επιστροφή προϊόντων, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με το e-villager τηλεφωνικά στα 6970427495 και 23910-91566 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00-14:00 και 17:00-21:00) ή με e-mail στο info@e-villager.gr.

Στην περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους ελέγχονται και εφόσον βρίσκονται σε καλή κατάσταση, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και χωρίς σημάδια χρήσης ή αλλοίωσης, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την επιστροφή του ποσού που είχε καταβληθεί. Το ποσό που επιστρέφεται αφορά στην αξία των προϊόντων και δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής. Η επιστροφή του ποσού πραγματοποιείται εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Τυχόν προμήθεια που απαιτείται για την ολοκλήρωση των συναλλαγών, επιβαρύνει τον πελάτη.

Η επιστροφή των προϊόντων δεν επηρεάζεται από τυχόν αλλαγές στις τιμές τους στο διάστημα των 10 ημερών. Το ποσό που πρέπει να επιστραφεί στον πελάτη υπολογίζεται με βάση τις τιμές των προϊόντων κατά την ημέρα και ώρα καταχώρησης της παραγγελίας στην ιστοσελίδα.

Έκπτωση 10% Για Αγορές Από Το Φυσικό Κατάστημα

Για αγορές των προϊόντων της ιστοσελίδας από το φυσικό μας κατάστημα θα υπάρχει έκπτωση 10%.

Περιορισμός ευθύνης

Στο πλαίσιο των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, το e-villager δεν ευθύνεται και δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Σε καμία περίπτωση το e-villager.gr δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.