Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για τις παραγγελίες χονδρικής.

info@e-villager.grΔωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€ για όλη την Ελλάδα2391091566
Εναλλαγή Πλοήγησης
Τηλ. Παραγγελίες: 2391091566
info@e-villager.gr
Ωράριο καταστήματος Δευτέρα έως Σάββατο: 8:30-14:30 και 16:30-21:00
Κυριακή: Κλειστά
Το καλάθι μου

Πολιτική απορρήτου

www.e-villager.gr

Πολιτική απορρήτου – Προσωπικά δεδομένα

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τον τρόπο συλλογής δεδομένων και τη χρήση αυτών από την ιστοσελίδα www.e-villager.gr, καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας. «Προσωπικό Δεδομένο» αποτελεί κάθε πληροφορία μέσω της οποίας μπορεί να ταυτοποιηθεί ένα φυσικό πρόσωπο. «Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων» θεωρείται κάθε ενέργεια που γίνεται με χρήση των προσωπικών δεδομένων όπως η συλλογή και η αποθήκευση. Οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα από τους χρήστες χρησιμεύουν στην άμεση επικοινωνία τους με το κατάστημα, στην εξυπηρέτησή τους και στην εκτέλεση των παραγγελιών τους. Το e-villager δεν παρέχει καμία πληροφορία που αφορά τους χρήστες και τους πελάτες του σε οποιονδήποτε άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που συνδέεται με την ιστοσελίδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εισαγωγή

Το www.e-villager.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που ανήκει στην επιχείρηση Μαρία Κόκκορη Σούπερ Μάρκετ που εδρεύει στα Άθυρα Πέλλας, με Α.Φ.Μ. 042847342 και αριθμό τηλεφώνου 23910-91566. Η επιχείρηση λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται και αφορούν το πρόσωπο σας και σε εκπλήρωση των υποχρεώσεων που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, από την ίδια, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η ατομική επιχείρηση Μαρία Κόκκορη Σούπερ Μάρκετ που εδρεύει στα Άθυρα Πέλλας, με Α.Φ.Μ. 042847342 και αριθμό τηλεφώνου 23910-91566 ενημερώνει ότι, για τους απόλυτα αναγκαίους σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία (κυρίως ν.4624/2019) και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με την επιχείρηση στο e-mail info@e-villager.gr ή στα τηλέφωνα: 23910-91556, 6970427495.

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.

Η παραπάνω επιχείρηση επεξεργάζεται στοιχεία προσωπικών δεδομένων για τη διαχείριση του πελατολογίου, την έκδοση παραστατικών και για φορολογικούς εν γένει λόγους, για την χρέωση των υπηρεσιών της και την ενημέρωση των συναλλασσομένων, ήτοι τα ακόλουθα στοιχεία :Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας, Τηλεφωνικούς αριθμούς επικοινωνίας, e-mail επικοινωνίας, τυχόν επάγγελμα και στοιχεία που παρέχονται κατά τη σύνδεση του χρήστη μέσω άλλης πλατφόρμας (iOS, Android, Facebook, Google). Τα δεδομένα είναι αυτά που προέρχονται από τους ίδιους τους συναλλασσόμενους κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα και την ολοκλήρωση των παραγγελιών αγοράς. Η επεξεργασία των στοιχείων βασίζεται και είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης παροχής των σχετικών υπηρεσιών, παραγγελίας και αγοράς προϊόντων.

Τα δεδομένα που παρέχει ο χρήστης μέσω της φόρμας παραγγελίας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από το e-villager για την επικοινωνία του με τον χρήστη σχετικά με τη διεκπεραίωση της παραγγελίας του, καθώς και για την ενημέρωσή του σχετικά με προσφορές, νέα προϊόντα, ή για οτιδήποτε σχετίζεται με τις αγορές του ή τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Επιπλέον, για την αποστολή των παραγγελιών είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση δεδομένων των πελατών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, επάγγελμα), στην αρμόδια εταιρεία μεταφορών που έχει οριστεί από το e-villager.

Το e-villager δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει, ούτε επεξεργάζεται δεδομένα και πληροφορίες των χρηστών του που σχετίζονται με πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών και λοιπών συστημάτων πληρωμών, καθώς η συναλλαγή πραγματοποιείται απευθείας ανάμεσα στον χρήστη και τον φορέα πληρωμών.

Για τον υπολογισμό της απεύθυνσης των υπηρεσιών της, η επιχείρηση επεξεργάζεται επιπρόσθετα στοιχεία σχετικά με το ιστορικό των ενεργειών και την περιήγηση των χρηστών στην ιστοσελίδα.

Αποδέκτες προσωπικών δεδομένων εκτός εταιρείας

Η επιχείρηση διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους όπως λογιστές ή εργαζομένους της για παράδειγμα, στους οποίους αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της. Στις περιπτώσεις αυτές η επιχείρηση παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, ώστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το εφαρμοστέο κάθε φορά ελληνικό δίκαιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του αναγνωρίζει ο νόμος.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Τα στοιχεία των εγγεγραμμένων στην ιστοσελίδα και τα στοιχεία υπολογισμού της χρήσης που κάνουν οι συναλλασσόμενοι τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την επιχείρηση απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, εμπόδια που προβλέπονται από το νόμο όπως στις οικείες διατάξεις του ν. 4624/2019, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται η ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκει η υπεύθυνη επεξεργασίας.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στην Μαρία Κόκκορη στο e-mail: info@e-villager.gr.

Δικαίωμα καταγγελίας σε Εποπτική Αρχή

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: complaints@dpa.gr, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628 ή στην εποπτική αρχή του κράτους μέλους της συνήθους διαμονής σας ή του τόπου εργασίας σας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η επιχείρηση εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους.

H επιχείρηση δε διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται σε τρίτους εκτός από όσους εκτελούν επεξεργασία για λογαριασμό της (λογιστές κτλ).

Η επιχείρηση δεν προβαίνει σε διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ.

Σε κάθε περίπτωση εφαρμογή έχουν οι σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Cookies

Το e-villager χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη, τη διευκόλυνση πρόσβασης του σε συγκεκριμένα προϊόντα ή/και υπηρεσίες, καθώς και για στατιστικούς λόγους που σχετίζονται με τη δημοφιλία των προϊόντων του ή για λόγους marketing.

Συγκεκριμένα, το e-villager χρησιμοποιεί :

αναγκαία cookies που είναι απαραίτητα τόσο για την επίσκεψη, όσο και για την πλήρη και ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας.

λειτουργικά cookies που εξασφαλίζουν στο χρήστη εξατομικευμένη περιήγηση στην ιστοσελίδα. Αυτά τα cookies αποθηκεύουν τις προτιμήσεις του χρήστη, καθώς και τις ρυθμίσεις του όσον αφορά τα αγαπημένα.

cookies επιδόσεων για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας από τους επισκέπτες με στόχο τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου.

cookies «τρίτων» για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Οι εξατομικευμένες διαφημίσεις προβάλλονται εφόσον ο χρήστης έχει εγγραφεί στην ιστοσελίδα (sign in) και έχει επιλέξει να δώσει πληροφορίες που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά του (φύλο, ηλικία κλπ). Με τα cookies «τρίτων» δεν συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται δεδομένα σχετικά με την ταυτότητα του χρήστη.

Διαγραφή - αποκλεισμός cookies

Ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να αποκλείσει τα cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιεί (browser). Σε περίπτωση απενεργοποίησης των cookies από τον χρήστη, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η πλήρης περιήγηση στην ιστοσελίδα και η ορθή εμφάνιση ορισμένων γραφικών στοιχείων της.

Εφαρμογή του νόμου

Η παραπάνω επιχείρηση που κατέχει και χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα www.e-villager.gr, θα εφαρμόσει την ελληνική νομοθεσία σχετικά με κάθε περίπτωση ενδεχόμενης παραβίασης στο μέλλον πνευματικών δικαιωμάτων των οποίων φορέας θα είναι η ίδια( όπως για παράδειγμα, δικαιωμάτων αποκλειστικής χρήσης λογοτύπων, εμπορικών σημάτων, εικόνων, γραφικών, σχεδίων κ.λπ) και που προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και υπερεθνικού δικαίου που δεσμεύει τη χώρα μας,. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναλογική/ψηφιακή αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, όπως και οποιαδήποτε πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης. Σε κάθε περίπτωση, εφαρμογή έχει η ελληνική νομοθεσία για οποιαδήποτε παράβαση του νόμου σε σχέση ή μη με τις παραπάνω επισημάνσεις ή πρόκληση αστικής ή ποινικής ευθύνης από τη μεριά των συναλλασσομένων με την εταιρεία.